sådan vælger du

DEN HELT RIGTIGE HEADHUNTER

Headhunting og Executive Search er omfattende discipliner og det kan være svært at navigere i junglen af rekrutteringsvirksomheder. Det kan være fristende at vælge det mest kendte i branchen, men hvad giver i virkeligheden mest værdi for jeres virksomhed? Vi deler ud af vores personlige erfaringer i branchen:


Find en rekrutteringsvirksomhed med en god ”track record”
Der kan være mange risici forbundet med en rekrutteringsvirksomhed uden synlig track record. En track record virker som dokumentation for, at den pågældende rekrutteringsvirksomhed har nok erfaring indenfor det givne område. Står du og skal rekruttere en regnskabsspecialist er det en fordel at vælge en rekrutteringsvirksomhed som minimum kan dokumentere, at de har rekruttering en kandidat indenfor samme område. Rekrutteringsvirksomhedens track record fremgår typisk på virksomhedens hjemmeside under “brancheerfaring” eller lignende.

Oplever du kemi mellem dig og konsulenten?
Kemien mellem dig og konsulenten er ligeså vigtig som kemien til dine medarbejdere. Det er vigtigt, at I føler jer trygge både før, under og efter forløbet, når I samarbejder med en rekrutteringsvirksomhed. Hvis ikke I oplever nogen form for kemi eller hvis I har en dårlig mavefornemmelse, er det en god indikator på at skulle ud at lede efter en anden rekrutteringskonsulent eller -virksomhed.

Hvordan er rekrutteringsvirksomhedens succesrate?
Rekrutteringsvirksomhedens succesrate er typisk synlig på hjemmesiden, såfremt de har leveret et godt resultat. Hvis rekrutteringsvirksomheden ikke vil oplyse om tidligere løste arbejdsopgaver burde dine alarmklokker begynde at ringe.

Oplever du transparens i samarbejdet?
Når du vælger en rekrutteringspartner, bør du være opmærksom på, hvorvidt rekrutteringsvirksomheden er tilpas transparent i sine fremgangs- og arbejdsmetoder. En dygtig konsulent bør fungere som sparringspartner og informere virksomheden tydeligt omkring relevante observationer af kandidaterne.

Hvem er FRONTPEOPLE?

Forretningsdrevet rekruttering – det er vores speciale, det er det vi brænder for. Vi har siden 2007 løst rekrutteringer i hele værdikæden for vores kunder.

Læs mere om os her

Læs mere fra os