Kriser kommer og går

MEN NETVÆRK BESTÅR

Kriser kommer og går, men netværk består

Sådan kunne man måske lidt kækt omskrive et kendt ordsprog. Virkeligheden er, at verden lige nu er forandret, og den virkelighed vi alle vender tilbage til efter corona-krisen, vil for altid være ændret. Det er nu dit netværk skal stå prøven.

Mange har i den seneste tid oplevet at teknologien har taget over på flere områder. Det nære netværk er blevet styrket. Effektiviteten er flere steder blevet forøget på den korte bane, og nogle har oplevet at de har manglet den menneskelige kontakt.

Når vi på et tidspunkt alle er tilbage på jobbet, vil mange lande stå i en anden situation end de kender. Det interessante bliver, hvilke virksomheder og medarbejdere der formår at gøre den ny virkelighed til deres fordel. Hvilke profiler vil blomstre og hvilke vil visne?

Enhver krise er en kærkommen lejlighed til at se på såvel forretningen som organisationen. Har I fortsat den rette vision? Har I de rette spillere på holdet ift. de ændrede forhold? Hvem kan gøre en forskel, og hvem skal der siges farvel til?

Opgaven er kompleks, og den er afgørende for virksomhedens overlevelse i fremtiden. Hvor hurtig man får sat holdet og retningen bliver en væsentlig faktor i forhold til, hvor stærkt man står i kampen om at vinde eller måske blot fastholde markedsandele.

Komplekse opgaver løses ikke af enkeltpersoner men af flere sammen. Dit netværk og dit leverandørberedskab skal derfor for alvor i spil nu. De bedste af dem vil udfordre dig og virksomheden med udgangspunkt i deres virkelighed og kompetencer. Du skal holde overblikket, og din evne til at håndtere en grad af kaos såvel i verdenen omkring dig som i dig selv, vil være afgørende for, hvordan du og I som virksomhed kommer videre.

Hvad der er den rette blanding af tålmodighed og eksekvering lige nu, ved ingen af os. Et er dog sikkert, der bliver skabt nye vindere og tabere i kølvandet på en krise. Hjælpepakker er værdifulde, men det er med dem som med redningsveste, når du ryger overbord. Hvis du ikke kender retningen, driver du blot rundt med hovedet over vandet, til du bliver samlet op eller dør af tørst.

Vi er alle påvirket i en eller anden grad, og har muligheden for at skabe fremtiden på ny. Så derfor test dit netværk, dit leverandørberedskab, og sørg for at blive udfordret.

Hvem er FRONTPEOPLE?

Forretningsdrevet rekruttering – det er vores speciale, det er det vi brænder for. Vi har siden 2007 løst rekrutteringer i hele værdikæden for vores kunder.

Læs mere om os her

Læs mere fra os

Sådan vælger du den helt rigtige headhunter

Headhunting og Executive Search er omfattende discipliner og det kan være svært at navigere i junglen af rekrutteringsvirksomheder. Det kan være fristende at vælge det mest kendte i branchen, men hvad giver i virkeligheden mest værdi for jeres virksomhed? Vi deler ud...

læs mere