Den forrige regnskabschef er blevet opsagt eller har selv valgt at forlade virksomheden efter mange års værdifuld indsats. I er måske allerede i gang med at rekruttere en ny kandidat – enten på egen hånd eller med hjælp fra et rekrutteringsbureau. I så fald har I også erfaret at rekruttering af en ny direktør eller leder er en omfattende og tidskrævende proces. Når der er tale om så omfattende en profil, går der typisk op til seks måneder før den rette kandidat kan tiltræde. I nogen tilfælde længere tid.

Efter et længere rekrutteringsforløb har I nu endelig fundet den rette kandidat, som både HR-afdelingen og resten af bestyrelsen er tilfredse med. Selvom I har fundet en kvalificeret og kompetent regnskabschef, føler I stadigvæk ikke at kandidaten skaber værdi for jeres virksomhed.

Afskeden med den forrige regnskabschef, rekrutteringsforløbet samt ventetiden har været dyr for jeres virksomhed. Forventningerne har fra begyndelsen været tårnhøje, men tålmodigheden er ved at rende ud. I er begyndt at tvivle på, om jeres nye regnskabschef nogensinde kommer til at levere det forventede resultat, og om hvorvidt I overhovedet har træffet den rigtige beslutning.

Ovenstående scenarie er desværre noget mange virksomheder kan nikke genkende til. Selvom kandidaten har det rette CV og leverer en topperformance til samtalen, er der stadigvæk lang vej til det helt rigtige match. I en undersøgelse foretaget af det amerikanske magasin, Fortune, blev det tilbage i 2012 fastslået, at hele 40% af alle nyansatte direktører og ledere stopper indenfor de første 18 måneder efter ansættelsesprocessen. Det kan skyldes mange ting. Lige fra fejlmatch til dårlig kommunikation omkring arbejdsopgaver. Hos FRONTPEOPLE A/S gør vi brug af en række værktøjer for at forhindre fejlmatch mellem kandidater og virksomheder. Vi har erfaret at det rette onboardingsforløb er en uundværlig del af ansættelsesprocessen, og kan spare jeres virksomhed for unødvendige udgifter.

Besparelser og overspringshandler kan koste din virksomhed dyrt

I har helt sikkert bidt mærke i, at utallige rekrutteringsbureauer tilbyder rekruttering af direktører, ledere og specialister til vidt forskellige priser. I modsætning til at vælge mellem en pakke Lurpak eller en pakke smørbart fra Firstprice, er dit valg af rekruttering altafgørende for din virksomheds fremtidige drift.

Som rekrutteringspartner har vi en omfattende rekrutteringsproces. Vi forventningsafstemmer med kandidater og virksomheder og fungerer som sparringspartner i onboardingsforløbet for at sikre, at kandidaten yder det maksimale fra start. Vi lægger en rekrutteringsstrategi som matcher jeres behov og ønsker.

Kontakt os til en uforpligtende snak og hør mere

Som erfaren coach og sparringspartner i rekruttering og onboarding er vi i stand til at udfordre jeres virksomhed på valg af kandidater. Vi forventningsafstemmer med den valgte kandidat og jeres virksomhed og sikrer, at der bliver lagt en detaljeret plan for onboardingsforløbet. Vi har mange års erfaring indenfor området hvilket afspejler sig i, at vi i dag har en succesrate på hele 97% procent. Er du interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte en af vores konsulenter til en uforpligtende snak.

CategoryBlogindlæg

© 2021

logo-footer